За нас

ТермокамераГаматерм ООД е специализирана исергифицирана фирма в сферата на инфрачервената диагностика. Работим с термографски камери от почти 11 години. Извършваме термографски анализ на сгради, електро оборудване, механично оборудване и производствени процеси.

Термография на теч 

Ние прилагаме термографският анализ и за откриване и отстраняване на скрити течове. С термокамера откриваме течове от ВиК, течове от парни инсталации, теч от покрив, теч от тераси, теч от съседи, теч от таван, теч от баня,  теч от сифони, теч от фуги, теч в мазе и други видове скрит теч. Предлагаме и професионално отстраняване на откритите от нас дефекти.

Отстраняването на откритите и диагностицирани скрити течове се извършва от водопроводчици, фаянсаджии, каналджии, шпакловчици и др професионални майстори. Екипът на фирмата е изграден и сплотен така, че клиентът да си поръча откриването на проблема, неговото отстраняване и евентуалното възстановяване на щетите от ремонта, като целта на откриването на скрит теч с камера и апарати е по-малко щети. 

Ремонт на скрит теч 

Извършваме отстраняване на плочки, разкъртване на стени и подови повърхности, смяна на тръби, фитинги, сифони, смяна на стари фуги, смяна на плочки, ремонт на щтрангове и водомерни възли, ремонт на покриви и хидроизолации и много други. Когато открием теча ние Ви изпращаме напълно безплатно оферта за отстраняването на проблема. Клиентът приел офертата се свързва с отдела и поръчва отстраняването на проблема в удобно за него време.

За повече информация или заявка за оглед, можете да се свържете с нас по всяко време на дежурния ни телефон : 0882 285 230. Ремонт на открити от нас течове

Гаматерм ООД работи по откриване на течове в цялата страна-откриване на теч в Бургас, откриване на теч в Стара Загора, откриване на теч в София, откриване на теч в Шумен, откриване на теч в Ямбол, откриване на скрит теч в цялата страна. Разполагаме с апарати и уреди за откриване на течове. При по-трудни течове се използва и ултразвук за откриване на скрити течове. Гаматерм ООД държи изключително много на коректността и професионализма и затова използваметермографски камери от най-висок клас на марката Flir.

Тук може да видите  сертификат за безразрушителен контрол на главният термограф в Гаматерм ООД София:

сертификат

 

 

 сертификат 2

 

Покана от центъра за сертификация към Бан:

п окана за ресертификация

 

 

 

ceni-baner

 За откриване на теч 0882285230

termográfia