Намиране на теч

Намиране на теч от опитни термографи

Намиране на теч се налага при наличие на стичане на струйки вода, поява на влажни петна, наличие на мухъл и плесен, образуване на по-светли или по-тъмни петна по плочки и замазка, увеличаване на сметките ч при външни водопроводи), както и при видимо образуване на капки по таван, под или стени. До тук описахме последствията от теча, но причините за образуването на теча не всеки път са видим. При липса на видима причина за образуване на описаните по-горе последствия се прибягва до намиране на теч, като за целта се използва специална апаратура за откриване на течове.

Намиране на теч. Скрит теч

Новите технологии предлагат и нови варианти за намиране на теч. До скоро скрити течове се търсиха само от опитни водопроводчици, като самите те разчитаха само и единствено на своя дългогодишен опит и естествено нюх. Вече се използват уреди като термографски камери чинфрачервена камера), влагомери работещи на различен принцип, ултразвукови генератори и преобразуватели, микровълнови датчици и други апарати.

Въпросната апаратура открива влагата, като извършва замерване в процентно съотношение и показва точното място на разлива на вода, без значение от първоизточника. Апаратурата за намиране на теч ни позволява да открием теч от водопровод, теч от тръби, теч от мръсния канал, теч от сифона на банята, теч от тераса, теч от фуги, теч от банята, теч от покрива, теч от парното, теч от водосточната ктръба (при вградени водостоци), както и още много други видове теч.

Намиране на теч с камера или друга апаратура за откриване на течове

намиране на течНие ви предлагаме намиране на теч в София и цялата страна с помощта на модерни термокамери на марката Flir и Fluke. Екипа ни е от обучени, специализирани и сертифицирани термографи и радиографи с второ ниво и трето ниво. Разполагаме с всички необходими уреди за откриване на скрити течове.

След намиране на теч, ние винаги изготвяме напълно безплатно оферта за отстраняване на течове. Ремонт на теч ние извършваме с гаранция. Намиране на теч с инфрачервена камера, намиране на теч с ултразвук и ремонт на течове (отстраняване на течове).

ТУК може да се запознаете с нашите цени за намиране на теч без къртене, както и цени за ремонт на течове.