Намиране на течове

Намиране на течове от опитни термографи

Намиране на теч се налага при наличие на стичане на струйки вода, поява на влажни петна, наличие на мухъл и плесен, образуване на по-светли или по-тъмни петна по плочки и замазка, увеличаване на сметките (при външни водопроводи), както и при видимо образуване на капки по таван, под или стени. До тук описахме последствията от теча, но причините за образуването на теча не всеки път са видими. Изтичането на вода и проникването на влага може да причини сериозни щети на къща или сграда и може да бъде трудно да се открие, докато не стане твърде късно. С помощта на термовизионна камера и при подходящи обстоятелства е възможно да се намерят скрити проблеми с водата и влагата, без да се прибягва до разрушителни тестове. При липса на видима причина за образуване на описаните по-горе последствия се прибягва до намиране на теч, като за целта се използват специални уреди за откриване на течове.

Намиране на течове. Препоръчана фирма за откриване на течове.

Новите технологии предлагат и нови варианти за намиране на теч. До скоро скрити течове се търсиха само от опитни водопроводчици, като самите те разчитаха само и единствено на своя дългогодишен опит и естествено нюх. Вече се използват уреди като термографски камери (инфрачервена камера), влагомери работещи на различен принцип, ултразвукови генератори и преобразуватели, микровълнови датчици и други апарати.

Въпросната апаратура открива влагата, като извършва замерване в процентно съотношение и показва точното място на разлива на вода, без значение от първоизточника. Апаратурата за намиране на теч ни позволява да открием теч от водопровод, теч от тръби, теч от мръсния канал, теч от сифона на банята, теч от тераса, теч от фуги, теч от банята, теч от покрива, теч от парното, теч от водосточната ктръба (при вградени водостоци), както и още много други видове теч.

Откриване на течове с термокамера или друга апаратура за откриване на течове

намиране на течНие ви предлагаме намиране на теч в София и цялата страна с помощта на модерни термокамери на марката Flir и Fluke. Екипа ни е от обучени, специализирани и сертифицирани термографи и радиографи с второ ниво и трето ниво. Разполагаме с всички необходими уреди за откриване на скрити течове.

След намиране на теч, ние винаги изготвяме напълно безплатно оферта за отстраняване на течове. Ремонт на теч ние извършваме с гаранция. Намиране на теч с инфрачервена камера, намиране на теч с ултразвук и ремонт на течове (отстраняване на течове София).

ТУК може да се запознаете с нашите цени за намиране на теч без къртене, както и цени за ремонт на течове.

Професионална фирма за откриване на течове с термокамера, професионални уреди за откриване на течове. 

Откриване на течове София цена от 148,00 лева с ДДС. Диагностика на теч в банята цена от 198,00 лева с ДДС.