Откриване на теч в банята

откриване на теч от баня Откриване на теч в банята

Професионална фирма за откриване на теч в банята София. Ние от Гаматерм ООД предлагаме термография на скрикти течове и откриване на течове в София, Бургас и Стара Загора. Освен откриване на теч от баня и теч от съседи откриваме и течове от покрив, теч от комин, теч от балкон, теч от терасата и други видове течове.

Откриване на теч е трудно и сложно, а откриване на теч от баня е още по-трудно. При откриване на теч в баня задачата се усложнява поради многото тръби и канали, както и поради гланцираните водонепроницаеми плочки, които са по протежението на стените и пода на банята, които отделно затрудняват откриването на теча. При теч в банята е важно да се открие проблема без разбиване.

Откриване на течове без къртене се извършва с уред за откриване на течове - термокамера, като някои фирми все още използват и ултразвук. Естествено за клиента не са важни уредите за откриване на теч, нито апаратурата за откриване на течове, а крайният резултат и цената за откриване и отстраняване на течове.

Откриване на теч в баня. Как да открием теч в банята?

Откриване на скрит теч в банята се открива най-точно с инфрачервена камера. При теч в банята се касае за откриване на теч на вода, което е ясно. Друг е въпроса каква ще е водата: студена вода, топла вода, вода от парно или вода от канал. При наличие на теч в банята на съсед се получава теч от тавана в банята. Теч от съсед се открива само с откриване на теча от банята на съседа ви. От вашата баня, няма възможност да откриете теч в банята на съседа. Теч от горен етаж се открива от самият етаж. Теча от комшията ви е по-труден за откриване, понеже изисква организиране на достъп до там. Какво протича най-често в банята?

В банята най-често се се получават течове от сифон на банята, теч от каналзацията, теч от тръба на водопровода, теч от тръбите на парното, теч от тоалетна чиния, теч от тоалетното казанче, теч от водомер, теч от водно съединение, теч от мръсният канал, теч от фуги, теч от фитинги, теч от душ кабина или смесителна батерия. 

Термокамера за откриване на течове цена

Откриване на течове с термокамера без къртене се предлагат от много фирми за откриване на течове. Фирмите за откриване на течове трябва да разполагат с инфрачервена камера и сертификат за термография. Предлагаме диагностика на теч в банята и отстраняване на течове в София и страната.

  Откриване на течове с инфрачервена камера не е много евттино. Тук може да видите цените за откриване на течове.

Цена за откривне на теч в банята от 148,00 лева