Откриване на течове Стара Загора

Откриване на течове Стара Загора

Гаматерм ООД е професионална и сертифицирана фирма за откриване на скрити течове. Ние Предлагаме откриване на скрити течове в Стара Загора, както и в цялата страна. Разполагаме с обучен персонал и професионална техника.

Откриването на течове в Стара Загора се извършва по предварително изготвен график и обикновено записването е няколко дни напред. Изисква се подаване на заявка по телефон, писмена заявка по е-mail, както и плащане на проформа фактура при по-големи заявки за трмография на течове (цели входове, цели сгради и производствени помещения). 

Откриване на течове София

Откриване на течове София

Откриване на течове в София е наша основна дейност. Като професионална фирма за откриване на течове ние предлагаме и отстраняване на течове, но само течове открити от нас. Работим с професионална апаратура за откриване на течове от световноизвестната марка за термографски камери FLIR, както и с много друга апаратура.

Какви течове откриваме?

С модерната и съвременна апаратура могат да се откриват течове от покрив, течове от тераси, теч от балкон, теч от съседи, теч от фуги, теч от баня, теч от таван, теч от тръби на парно, теч от ВиК, теч от водопровод, теч от канал, теч от сифон, теч от фасади и още много други различни видове течове с неясна локация.

Какво представлява откриване на теч?

При наличие на влага и визуални следи и щети от теч на вода, а липса на ясна представа за местоположението на разлива. Откриването на точното място на аварията, всъщност е откриване на теч. За откриване на течове се използва различна апаратура, работеща на различен принцип. Техническото лице, което работи по откриването на аварията трябва да избере метод или няколко метода с които да открие проблема. Искаме да отбележим, че няма универсален метод и апаратура за откриване на течове. Характерните особености на терена и обекта, както и на самият теч решават използването на определена апаратура. Това налага обследващите фирми да имат пълен арсенал от техника и апаратура, както и обучен персонал.

Фирма за откриване на скрити течове с камера в София

Ние предлагаме и отстраняване на течове. Имаме професионален екип от водопроводчици за отстраняване на течове и възстановяване н работните площадки.

Клиента много често се увлича по ниски цени за откриване на течове, което доста често води до увеличаване на разходите. Повечето фирми, дори почти всички фирми нямат нужните сертификати и апаратура за откриване на течове.

Ние предлагаме откриване на течове в София и страната. Цени за откриване на теч може да видите в нашите ценови листи. Гаранция за откриване на теч. Ремонт на течове София. 

откриване на течове София

 

Откриване на течове Бургас

Откриване на течове Бургас

Откриване на течовее Бургас предлагаме, вече повече от 11 години. Откриваме течове на вода от бани, тераси, теч от покриви, теч от съседи, теч от фуги, теч от сифони, теч от воронки, теч от душ кабини, теч от канализация, теч от парно, теч от тръби на водопровода и още много други видове скрити течове.

Работим с професионална апаратура и използваме доказани методи за откриване на скрити течове. Извършваме откриване и отстраняване на течове за Бургас и бургаска област. Имаме обучени специалисти.

Фирмата ни е специализирана и сертифицирана в откриване и отстраняване на течове и термография на жилища и промишлени обекти. Завършили сме нужното обучение и сме положили изпити пред най-добрите професори в сферата на без разрушителният контрол в България.

Фирма за откриване на теч с камера

откриване на теч При наличие на скрит теч трябва да ни потърсите и да си запазите час за посещение на адрес. Ако теча ви е свързан със съседи или имате такова съмнение е задължително да уговорите присъствие на съседите ви по време на обследването. Достъпа до помещенията, които причиняват теча е задължителен. Друго важно условие е да е сухо мястото, където ще се извършва термографията на теча. Мястото на теча може да е баня, кухня, тераса, балкон или покрив. Условието важи за всички.

Термография на теч се извършва при подходящи условия. В баните и тоалетните не трябва да има повърхностна влага поне 12 часа преди часа на термографията. Повърхностна влага означава вода по плочките от миене, пране, пускане на душ ш други.

Термография н скрит теч 

При външни течове от тераси, покриви и балкони трябва времето да е сухо (липса на влага, слана, сняг, локви от дъжд), както и да не е много горещо. Има още редица условия, но в процеса на записване на часа ви, нашит оператори ще ви изяснят, като се вземат в предвид при установяване на датата и часа за посещение на адрес.

Гаматерм ООД предлага на своите клиенти откриване на теч с камера за Бургас и областта вече 11 години.

Термокамера за откриване на течове Бургас и цялото черномория. . Диагностика на теч в банята. Обследване на течове. 

 Цена за намиране на теч от 198,00 лева.